Login | Register 
FEATURES
APPLICATIONS
DOWNLOADS
EDUCATION
BLOG
WIKI
FORUM
STORE

Intel RealSense D435i

Discuss graphics hardware, computer hardware, and input/output devices to use with TouchDesigner

Intel RealSense D435i

Postby GrahamDClark2 » Wed Jan 16, 2019 5:44 pm

D435i shows up in the RealSense Viewer Software as color, stereo, depth etc
But in TouchDesigner nothing.
Installed the latest SDK

The SR300 I have works fine with same TOP.

Guessing the D435 is supported but the D435i is not yet supported?

Thanks, Graham
GrahamDClark2
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:46 am

Re: Intel RealSense D435i

Postby parto » Wed Jan 23, 2019 6:52 pm

Hi Graham,

That's correct. We haven't tested the D435i yet, however, we plan to support it in the near future.

Parto
User avatar
parto
Staff
 
Posts: 23
Joined: Wed May 31, 2017 7:06 pm

Re: Intel RealSense D435i

Postby GrahamDClark2 » Sun Feb 10, 2019 6:03 pm

Thank you Parto!
GrahamDClark2
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:46 am

Re: Intel RealSense D435i

Postby danzblu » Wed Feb 20, 2019 4:24 am

Any updates to TD compatibility with new Intel RealSense D435i yet would be appreciated. Need to use it for an upcoming interactive piece.
User avatar
danzblu
 
Posts: 7
Joined: Tue Jan 31, 2017 7:46 pm
Location: Hayward, CA

Re: Intel RealSense D435i

Postby genzo3 » Sat Apr 27, 2019 2:48 am

Hi! I've seen that the Realsense D435i device is already implemented in the new TD update ... Does anybody know if this rig will world on Mac? I've read that some previous models didn't world and I'm looking for a cheap way to get depth maps to translate into point clouds ...
genzo3
 
Posts: 5
Joined: Sun May 13, 2018 1:52 pm


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests