Login | Register 
FEATURES
APPLICATIONS
DOWNLOADS
EDUCATION
BLOG
WIKI
FORUM
STORE

EtherDream V2

Discuss graphics hardware, computer hardware, and input/output devices to use with TouchDesigner

EtherDream V2

Postby franzrosati » Fri Apr 28, 2017 4:24 am

hi there!

Does anybody here uses the EtherDream V2 successfully in TouchDesigner?
Protocol is the same so it should work flawlessly.
Any experience?

Thanks you!
F
franzrosati
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 05, 2010 5:47 pm

Re: EtherDream V2

Postby ben » Sat May 06, 2017 9:15 am

We do not have one in house but some people have reported it works well!
User avatar
ben
Staff
 
Posts: 1928
Joined: Thu Nov 08, 2007 6:55 pm
Location: Toronto

Re: EtherDream V2

Postby jmt4zj » Mon May 15, 2017 5:02 pm

Just starting using one a while ago. I don't know exactly the specifics of the expected behavior as I never used a v1, but everything seems to be behaving properly.
Jonathan Thompson
http://particularexperienc.es
TouchDesigner Developer at AV&C
User avatar
jmt4zj
 
Posts: 64
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:15 am
Location: NYC

Re: EtherDream V2

Postby christophermorgan » Sun Oct 01, 2017 5:09 am

It works well. I don't know why you have problems with it
On this site I have found a lot of reliable tips for my software and programs. Thanx a lot!
christophermorgan
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 01, 2017 4:25 am


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests