Login | Register 
FEATURES
APPLICATIONS
DOWNLOADS
EDUCATION
BLOG
WIKI
FORUM
STORE

Layout TOP Scale Res behaviour

Report bugs so we can squash them!

Layout TOP Scale Res behaviour

Postby bLackburst » Wed Jan 09, 2019 10:55 am

Hi
I use this thing all the time, it's really very handy. One thing that bugs me is that the scale resolution parameter(which should be on by default IMO) just composites different aspect inputs onto a clear background with the same aspect as the first input, resulting in a lot of empty pixels and GPU mem. Should/could this not just place them beside/below each other and use the fit par to stretch in certain dimensions?
bLackburst
 
Posts: 334
Joined: Thu Sep 01, 2011 3:56 am
Location: Melbourne, Australia

Re: Layout TOP Scale Res behaviour

Postby nettoyeur » Wed Jan 09, 2019 7:12 pm

on a side note - i agree with Scaled Resolution parameter should be on by default
Idzard Kwadijk | freelance TouchDesigner consultant | IdzArd.com
Checkout ChopChopChop.org - the TouchDesigner marketplace!
nettoyeur
 
Posts: 1176
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:00 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests